België’s leukste après-ski bars!

Vandaag lazen we in het nieuws dat we binnenkort ook op de Grote Markt in Leuven kunnen genieten van de après-ski. De Moose bar die we al kenden van Hasselt, Antwerpen en Tomorrowland maakt nu ook zijn intrede in Leuven. Goed nieuws dus voor zij die dit jaar niet op skivakantie willen of kunnen gaan maar toch zin hebben om de (laat ons eerlijk zijn) àllerleukste sfeer van een goeie après-ski te beleven!

Omdat we nu echt wel in de sfeer komen hebben wij dan ook een lijstje gemaakt van dé leukste winter- en après-ski bars van Vlaanderen, heb je er ook al zin in?

MOOSE bar in Hasselt

In Hasselt kan je nu al terecht bij de MOOSE winterbar voor jouw heerlijke glühwein! In deze gezellige chalet waan je je meteen in de Alpen, zonder de sneeuw en de bergen dan maar dat maakt je schoeisel keuze weer net iets makkelijker.

Adres en openingsuren:

Trichterheideweg 3500 Hasselt

Open van donderdag tot zaterdag vanaf 17u

MOOSE bar in Antwerpen

MOOSE heeft duidelijk onze koekenhartjes veroverd want ook in Antwerpen popt MOOSE dit jaar op, deze tirolerhut zal aansluiten bij Aspen Bocadero. Vuurkorven, dekentjes en jenever zullen ook deze chalet omtoveren tot een knus plekje om te genieten van de wintersfeer.

Adres en openingsuren:

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Vanaf 7 december 2017 tot 20 januari 2018

Open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16u00

Wist je trouwens dat MOOSE nog meer steden verovert dit jaar? Aan de Kinepolis in Kortrijk en op het Dounaeplein in Mechelen kan je binnenkort ook het echte après-skigevoel weer bovenhalen! Zelfs in Gent hoeven we de gezellige tirolerhut niet te missen, daar komt de bar op een wel heel bijzondere locatie terecht, namelijk in de recent gesloten Decadence club in de Overpoortstraat.

Aspen Bocadero

Een ondertussen gevestigde waarde op de Antwerpse Waagnatie maar dit winter wonderland verveelt nooit! In deze bar kan je niet alleen genieten van warme drankjes of slaapmutsjes, ook voor de kleine en grote honger kan je in het aangename restaurant terecht. Om de wintersfeer helemaal compleet te maken vind je naast de deur de overdekte ijspiste. Laat die après-skimuziek, halve liters en shotjes dus maar snel komen, tijd om jouw beste Lederhosen of mooiste Dirndl uit de kast te halen want ook klanten worden aangemoedigd zich te verkleden voor de gelegenheid.

Adres en openingsuren:

Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Vanaf 7 december 2017 tot 20 januari 2018

Open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16u00

Lazy Jack

Misschien kende je Lazy Jack op het Antwerpse eilandje al van een heerlijk culinair hoogstandje deze zomer? Zo niet, no worries want Lazy Jack gaat ook voor een wintereditie! Ze huizen zelfs een conceptstore waar je gerust nog wat kerstcadeau’s kan inslaan. Reserveer zeker eens een tafeltje voor hun zondagse brunch!

Adres en openingsuren:

Kattendijkdok Oostkaai 22A, Antwerpen

Donderdag tot vrijdag : 12u tot 23u

Zaterdag : 18u tot 23u

Zondag : 10u tot 22u

Donderdag en vrijdag lunch (12h – 14h)

Zondag brunch vanaf 10h.

Uiteraard kan je de gezellige sfeer ook opsnuiven op de nabijgelegen kerst- en wintermarkten maar voor de échte wintersportfans gaat er niets boven een warme tirolerhut! Ons besluit staat vast, tijd om onze Lederhosen of Dirndl uit de kast te halen voor een gezellig avondje après-ski in eigen land!