Gokken op de Olympische Winterspelen

Het mag dan wel nog eventjes duren maar de Olympische Winterspelen van 2022 komen toch steeds dichterbij. Voor deze editie zullen de Winterspelen doorgaan in Peking,China. Er staan 109 onderdelen verdeeld over 15 sporten op het programma en er is plaats voor maar liefst zeven nieuwe onderdelen; Monobob (vrouwen), freestyle skiën big air (mannen en vrouwen) en gemengde teamonderdelen in freestyle skiën aerials, schansspringen, snowboarden en shorttrack. De Spelen zullen doorgaan van 4 februari tot en met 20 februari 2022.

Net zoals bij de Olympische Spelen is er een enorme markt voor het gokken op de verschillende onderdelen. Een gokje wagen doe je dan ook heel eenvoudig, bijvoorbeeld door een Unibet Weddenschap aan te gaan. Maar wil je het echt goed doen moet je natuurlijk beter enkele voorbereidingen treffen, wie weet levert het je nog een mooie winst op!

Wat hou je vooraf in de gaten?

Zodra de Spelen beginnen wordt je overdonderd door de ‘odds’, voorbeschouwingen en tips van allerlei online bookmakers. Maar waar let je nog best op in de periode vooraf? Allereerst helpt het om je te verdiepen in de bepaalde disciplines, zijn er nog athleten herstellende van blessures? Hebben sommigen moeilijkheden met de spanning? Is de sfeer in de ploeg goed? Wie zijn de favorieten doorheen de jaren met groot potentieel, deze informatie kan je makkelijk op internet vinden en helemaal in jouw voordeel gebruiken. Helemaal gewonnen heb je als je dankzij jouw vergaarde kennis niet akkoord bent met de topfavorieten van de bookmakers. In dat geval zou je wel eens met een kleine inzet een grote winst kunnen innen!

Hoe gokken?

Heel wat mensen die gokken op sportwedstrijden voelen zich al volledig thuis op deze online betting websites. Is het voor jou de eerste keer maar wil je het toch ook eens proberen? Niet getreurd, het proces is heel eenvoudig. Om te starten moet je een bookmaker kiezen, een snelle Google Search naar ‘olympische winterspelen+gokken’ zal je meteen tientallen opties voorschotelen. Maak een account aan bij diegene die jou het meeste aanspreekt of waar de welkomstbonus het aantrekkelijkste is natuurlijk! Daarna is het een kwestie van het evenement te zoeken waarop je wil inzetten en een weddenschap te kiezen. De quoteringen die er telkens bij staan zijn de bedragen (per euro dat je zelf hebt ingezet) die je wordt uitbetaald wanneer je een weddenschap wint. Gekozen? Even bevestigen en voila! De rest gaat vanaf nu vanzelf, alsook hopelijk de uitbetaling van je winst binnenkort.

Naast het enkelvoudig wedden zoals hierboven uitgelegd heb je nog de mogelijkheid om je kansen te vergroten zoals met meervoudige weddenschappen, een paar gokjes met weinig risico combineren. Je kan soms zelfs live wedden zodat je tijdens de wedstrijd nog kan inzetten en zo hopelijk nog beter kan inschatten hoe het zal eindigen.

Is het niet nog wat vroeg? Geloof het of niet maar er staan nu al weddenschappen open over de overall medaille van Peking 2020 alsook voor specifieke disciplines en athleten zoals alpine skiën, biathlon, cross-country, schansspringen etc. Wil je het ook wel eens wagen begin dan alvast met je voorbereiding, volg de media, volg je discipline, de athleten etc. zodat jij binnen enkele jaren een hoop winst kan binnenrijven! Geef toe, dat is nooit mis. Niet overtuigd? Niet getreurd, gokken blijft uiteraard wel verslavend en op die gevaren willen we ook even wijzen! Voor alle anderen die er niet voor te vinden zijn: geniet volop van de Winterspelen!